Skinkegrateng
Ingredienser
- 300 g kokt skinke i biter
- ½ stk. løk , finhakket
- 1 stk. purre i tynne ringer
- 1 ss olje til steking
- 4 stk. egg
- 4 dl fløte
- 4 ss cottage cheese
- 1 ts salt
- ½ ts pepper
- 50 g revet hvitost, halvfet
Slik gjør du:
1. Varm olje i en panne og surr løken til den så vidt er blank. Tilsett skinke og purre og stek det raskt, ca 1-2 minutter. Purren skal bare så vidt forvelles på pannen.
2. Ha alt over i en ildfast form. Strø osten over.
3. Pisk eggene og tilsett fløte, cottage cheese og salt. Hell over eggeblandingen og stek den på 200 grader, nederste rille i ca 30 minutter eller til eggestanden har stivnet og fått fin farge.
Serveres med salat.
lyst til å prøve ut denne.. er det noen som vet hvor mye karbo det er i denne??
__________________
Begynner på nytt igjen!
|