Sv: Sjokolade-Brulee! (Mmm ...)
Opprinnelig lagt inn av xeena82, her.
Hei Min ble bra, men litt for søt... hadde i litt for mye natreen jeg... men ellers bra. Men de stivna ikke før de var avkjølt i kjøleskapet... Er det meningen eller hadde jeg i for lite egg? Hm... Men etter å ha stått i kjøleskapet ble de god Da tyknet de litt til...
Ja, man får prøve seg fram med søtning....
Jeg brukte et egg (str XL) til 2,5 dl fløte, den sto i ovnen i 40 min og ble helt perfekt...omtrent vaniljekrem-konsistens, men litt tykkere. Og jeg spiste den lunka...men det er jo forskjell på ovner også da, neste gang lar du det stå litt lenger bare. Men jeg syns den er knallgod iskald fra kjøleskapet også jeg!! Hvis du er litt var for det søte, så trenger du kanskje ikke bruke søtning i det hele tatt, for sjokoladen er jo ganske så søt i seg selv.
|