Vis enkelt innlegg
Gammel 26-08-08, 07:29   #13
Runegutt
Seniormedlem
 
Runegutt sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Nordland
Alder: 58
Innlegg: 1.818
Runegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlysRunegutt er et fyrlys

Sv: Hvilke søtstoff?

Må bare kommentere.
Den eneste fordelen med Diabetes 2 er blodsukkermålern. Har målt alle mulige matva.rer, før og etter, alene og i kombinasjon, så har rimelig oversikt over hva det gjør med blodsukkeret:

Splenda: Ikke utslag, smaker bra, men ser ut som vaskepulver
Natren: Ikke utslag, smaker vaskepulver og ser ut som vaskepulver
Fruktose: Noe utslag, smaker bra og rett konsistens, (Brukes til Julaften etc)

Sukkeralkoholer: Noe utslag, kun funnet i godteri, smaker greit nok.
Sukrin: Ikke utslag, bra konsistens, smaker som sukker med isbiter.

Jeg foretrekker Splenda til alt mellom himmel og jord, og Fruktose til julaftensdessert/kake.

Glukose: Smaker bra, bra konsistens, får blodsukkeret i himmelen og meg i dørken.
Sukker (farin) Bra smak, gir stor blodsukkerstigning.
Malt (i øl) Gir en sykohøg blodsukkerstigning, En gammel Ølhund har sortert ned sortimentet til rødvin og Single Malt (kjøpte CD med Sekkepipeorkester i London)

__________________


Runegutt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lindberg. Svar med sitat