Sv: Hvilke søtstoff?
Må bare kommentere.
Den eneste fordelen med Diabetes 2 er blodsukkermålern. Har målt alle mulige matva.rer, før og etter, alene og i kombinasjon, så har rimelig oversikt over hva det gjør med blodsukkeret:
Splenda: Ikke utslag, smaker bra, men ser ut som vaskepulver
Natren: Ikke utslag, smaker vaskepulver og ser ut som vaskepulver
Fruktose: Noe utslag, smaker bra og rett konsistens, (Brukes til Julaften etc)
Sukkeralkoholer: Noe utslag, kun funnet i godteri, smaker greit nok.
Sukrin: Ikke utslag, bra konsistens, smaker som sukker med isbiter.
Jeg foretrekker Splenda til alt mellom himmel og jord, og Fruktose til julaftensdessert/kake.
Glukose: Smaker bra, bra konsistens, får blodsukkeret i himmelen og meg i dørken.
Sukker (farin) Bra smak, gir stor blodsukkerstigning.
Malt (i øl) Gir en sykohøg blodsukkerstigning, En gammel Ølhund har sortert ned sortimentet til rødvin og Single Malt (kjøpte CD med Sekkepipeorkester i London)
__________________

|