Sv: Søtstoff og alkohol
Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.
Jeg har lest dette på lowcarbfriends om jeg ikke husker feil, og det er jo ganske logisk. Men det står alltid restsukker på innhold på polets nettsider, og det er jo sukkeret som ikke ble borte i gjæringsposessen. Om det er 2 gr pr liter, noe som er ganske vanlig for rødvin, så blir det jo nesten i prinsippet som å drikke vann . Det er som regel pluss minus 18 gr kh i 100 gram i vanlige druer, så klart det også er karbohydrater i vindruesaften!
Da snakker jeg om rødvin, det ligger vel likt an med hvitvinen, men den er jo som oftest litt søtere uansett. Det er liksom rødvin som er greia mi Og en flaske går det rett som det er 
Men er ikke de 18 prosentene i druene også for det meste sukker? Så viss de måler restsukkeret i den ferdige vinen, vil ikke sukkeret i druene være inkludert i målingen?
__________________
kill the carbs before the carbs kill you.
|