Vis enkelt innlegg
Gammel 28-08-08, 13:03   #23
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Søtstoff og alkohol

Opprinnelig lagt inn av Fleskulf, her.

Men er ikke de 18 prosentene i druene også for det meste sukker? Så viss de måler restsukkeret i den ferdige vinen, vil ikke sukkeret i druene være inkludert i målingen?

Det er jo et poeng. Men sukker i druer skiller seg vel noe fra rørsukker?!? Nei, guri malla, nå kom jeg til kort. Må vel nesten spørre noen som jobber på polet. Jeg har i alle fall hørt at man bør regne seks gram karber i en flaske vin. Kanskje det også er stivelse i druene eller noen av de andre ingrediensene?

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat