Vis enkelt innlegg
Gammel 28-08-08, 16:52   #1
Impulsiw
Seniormedlem
 
Impulsiw sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2008
Hvor: Øvre romerike
Alder: 58
Innlegg: 12.140
Impulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastiskImpulsiw er bare helt fantastisk

Pannakotta (vaniljedessert med fløte)

Til 4 personer tager man:

6 dl fløte
splenda tilsvarende 85 gram sukker
1 vaniljestang
4 gelatinplater (entret for den blir litt stiv med 5)

Ha gelatinplatene i kaldt vann for å mykne.
Kok opp de andre ingrediensene under omrøring. Vaniljestangen deles, skrap ut frøene og ha i. Ha med selve stangen også, den tar du ut til slutt. Når gelatinplatene er myke har du dem i. Når gelatinplatene er smeltet lar du kjelen kjøle seg av. Når avkjølt ha det over på glass med stett. Settes i kjøleskapet noen timer eller til dagen etter.

Tilbehør hvis ønskelig: Rørte bringebær med splenda. Ha det i en skål i kjøleskapet. Når desserten serveres ha på et par spisekjeer med bringebær oppå toppen av pannakkottaen...

Bånn appetitt..

__________________
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Filmsnutter av snuppen Min journal Pommehagen
Operert med gastric bypas ved Asker og bærum sykehus 10 mai 2010


Sist redigert av Impulsiw : 16-10-08 kl 14:08.
Impulsiw er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Fedonaktig Svar med sitat