Pannakotta (vaniljedessert med fløte)
Til 4 personer tager man:
6 dl fløte
splenda tilsvarende 85 gram sukker
1 vaniljestang
4 gelatinplater (entret for den blir litt stiv med 5)
Ha gelatinplatene i kaldt vann for å mykne.
Kok opp de andre ingrediensene under omrøring. Vaniljestangen deles, skrap ut frøene og ha i. Ha med selve stangen også, den tar du ut til slutt. Når gelatinplatene er myke har du dem i. Når gelatinplatene er smeltet lar du kjelen kjøle seg av. Når avkjølt ha det over på glass med stett. Settes i kjøleskapet noen timer eller til dagen etter.
Tilbehør hvis ønskelig: Rørte bringebær med splenda. Ha det i en skål i kjøleskapet. Når desserten serveres ha på et par spisekjeer med bringebær oppå toppen av pannakkottaen...
Bånn appetitt.. 
__________________
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Turid/LOKALE%7E1/Temp/moz-screenshot-1.png[/IMG]
Filmsnutter av snuppen Min journal Pommehagen
Operert med gastric bypas ved Asker og bærum sykehus 10 mai 2010
Sist redigert av Impulsiw : 16-10-08 kl 14:08.
|