Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-08, 21:27   #1
evasr
Nytt Medlem
 
Medlem siden: May 2007
Alder: 44
Innlegg: 9
evasr er på en erverdig vei

Kresne knekkebrød!

Har prøvd mange brød herfra, men siden jeg ikke liker hverken eggesmak eller linfrøsmak måtte jeg ta sleiva i egne hender. Har tatt meg noen mnd og en del mislykkede oppskrifter, men denne var virkelig god både som brød og knekkebrød!

1 boks Cottage Cheese
1 boks Creme Fraiche
10 egg
2 ts bakepulver
ca 1,5 dl Soyaflokker (mine har 3 karber pr 100 gram)
ca 1,5 dl kruskakli
8 små teskjeer Johannesbrødkjernemel
4-5 ss olje
2 ts salt

Mos CC med stavmikser, bland i resten av det våte + JBM, saltog bakepulver. Tilsett soyaflokker og kruskakli til deigen blir tykk som grøt.
Steker mine i to store former på 200 grader i en time, men de faller litt sammen (tar gjerne mot tips for å forhindre dette!). Del i skiver, og tørk i ovn med døra på gløtt på 50 grader over natt. Blir ca 50-60 stk av hele oppskriften, og den funker fint som pizzabunn og vanlige brødskiver også!

Kjempegode med ost og paprika på!


Sist redigert av evasr : 31-08-08 kl 22:36. Årsak: Kan ikke tørke hele brød vettu!!
evasr er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat