Vis enkelt innlegg
Gammel 02-09-08, 13:00   #12
Potetpoet
Nytt Medlem
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 5
Potetpoet er på en erverdig vei

Sv: Andre som nå er på Atkins induksjon?

Opprinnelig lagt inn av Looop, her.

Potetpoet!

Jag vill gärna följa din utveckling, har nämligen tänkt det samma själv.
Behöver en kickstart.:-)

Men känner du dej inte svimmel?
Har fått för mej att man kan bli det utan karbs.

Ska börja på denna lågkarbodieten nästa vecka tänkte jag!
:-)
Var fint att läsa om tips till lunch och middag. ( frukosten är redan given... ägg och bacon såklart. ;-) )

Har ikke vært noe spesielt svimmel egentlig, ikke mer enn vanlig hvertfall:-)
Men heeelt uten karbohydrater er det nok ikke, men under 20g er jeg relativt sikker på at det er. Er jo bittelittgrann i fløte og ost, samt litt i brokkoli og blomkål. Har lest at hjernen bør få litt karbo hver dag, så får vel gi den litt, men den klarer seg vel greit under induskjonen. Begynner jeg å skrive mye tull så si ifra, da er det på tide med ei brødskive:-) Er vel der svimmelheten evt kommer fra.

I helgen sto det stille(92,3), mulig det hadde med kveldsmaten jeg lagde(en veldig god hvitløk/rødløk-ostesaus gratinerte blåskjell-rett http://www.spise.no/oppskrifter/blaa...laaskjell.htm8 (bare dropp hvetemelet)) eller det faktum at at jeg ikke har vært på toalettet de siste 4 dagene:-/ Har fått i meg noen linfrø nå da, så har endelig løsnet litt:-) Har lest at blåskjell har litt mer karbs enn annen skalldyr, men 100g skulle gå. Spiste vel 1kg tilsammen, men det er jo vekt inklusive skjell, så kan ikke vært mye over 100g tror jeg.

Anyway, i dag tidlig målte jeg meg til 91,8 så pilen går forstatt ned:-). Sliter litt med min nyinnkjøpte vekt. Den har variert med 300-400g på en måling til en annen, så nå hopper jeg på den til den viser samme vekt flere ganger på rad. Det er en fare med å spise egg og bacon til frokost og kvelds nesten hver dag, og det er at man rett og slett går lei, så anbefaler å variere en del. Lager noen små salater med bittelitt issalat, reker og egg+olje og majones innimellom og gjerne sprøstekt bacon(bacon blir man ikke lei!)

Siste dagers frokost er noe som heter Moto(noe spansk kjøtt tapas) og litt majones samt et hardkokt egg.

Middag i dag blir to-tre bratwurst fra Grillstad som er karbofri, tullet i et par baconskiver. Vet ikke hvilket tilbehør jeg skal ha, men finner nok på noe.

Har også lagd endel svineindrefilet(relativt billig!) tullet i bacon og ovnstekt.

Lunchen spiser jeg jo på jobb og siden jeg aldri klarer å sto å opp tidsnok til å lage noe å ta med(derfor frokosten blir relativt beskjeden også), så ender opp med å lage en liten salat av issbergsalat, egg og reker+majones. Funker fint:-) Spiser fisk de gangene den serveres ren(serveres mye steik og torsk her så får gode lunsjer i ny og ne).

Har kjøpt inn noe karbonadedeig som jeg ikke vet hvordan jeg skal tilberede enda, men blir vel en eller annen form for gryte. Blir sikkert gratinert med ost også..


Sist redigert av Potetpoet : 02-09-08 kl 13:13.
Potetpoet er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Atkins Svar med sitat