Vis enkelt innlegg
Gammel 10-09-08, 00:53   #8
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Sv: Å steke kylling

Kylling er alltid litt vanskelig - for, det MÅ jo stekes godt nok..! Må gjennomstekes.

Jeg eeelsker disse kyckling-klubberna - og gjør som følger:

Legger dem i en ildfast form som jeg har kledd med olivenolje og smør (smører altså hele formen rundt overalt).
Krydrer klubbene med det jeg lyster, vender dem rundt (med hendene) i formen m smør og olivenolje - og føøøølger med... for, det er der det ligger - du må se an.

Ta ut en og skjær i - siver det ut rød saft, så må de inn igjen.

Frosne klubber tar ca 30-40 min - alt ettersom hvilken ovn du har. Kanskje tilmed bare 25 min.

Tror at om du følger ordentlig godt med den første gangen - så går det så mye enklere neste gang!

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat