Dette har jeg under pålegget når jeg må ha noe: INGIS` SUPERDUPERGODE BOLLERUNDSTYKKER: 5 ss soyaprotein 3 ss kruskakli 5 ss Creme Fraiche 4 egg 100 gr smøreost (Kavli trippel) 4 ss bakemix 2 ts kardemomme 2 ts bakepulver 3 ss splenda 3 ss rapsolje 4 ts Johannesbrødkjernemel Kjør alt sammen i food prosessoren til det blir en klissete men litt fast røre (tannpasta???) Deretter formet jeg boller med to spiseskjeer, og satte dem på bakepapir. Muffinsformer kan sikkert brukes, men jeg hadde ikke... Jeg fikk 14 bollerundstykker Stekes på ca 175 grader midt i ovnen i ca 20 min. Jeg bytter ut kruskakli med knuste linfrø og solsikkefrø og dropper splenda. Så setter jeg en stor spiseskje deig i hver muffinsform, steker, lar dem bli kalde før jeg tar av formene og putter "muffinsene" i fryseren. 2 "muffins" rett fra fryseren tiner på 1 min i microen.