Vis enkelt innlegg
Gammel 10-09-08, 22:47   #4
Kitt
Seniormedlem
 
Kitt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Asker
Alder: 57
Innlegg: 18.153
Kitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastiskKitt er bare helt fantastisk

Sv: Betydningen av ett balansert inntak av fett-karbo-protein

Gulerøtter er FY! på ketolyse!
Diskusjonen smør/margarin har gått høyt her inne, fasiten er vel at man skal bruk SMØR, som i meierismør. Margarin inneholder for mye herdet fett etc.

Smørkokte grønnsaker, seterrømme, fet ost, kjøttdeig med fett, ribbe med alt fettet i behold, det samme med koteletter, nøtter av mange slag..... Fett kommer i mange former!

Er ikke glad i svinekoteletter, men kjøper dem på tilbud og lager kjøttdeig av dem. Selv ungene må innrømme at det er den beste kjøttdeigen vi har.

Rosenkål med meierismør er veldig godt, avocado med reker/smøreost.....

Å, nå ble jeg sulten også!

__________________
Kitt er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Syns "Less carbs" høres fornuftig ut! ;) Svar med sitat