Vis enkelt innlegg
Gammel 11-09-08, 23:12   #1
Lille-Lulle
Medlem
 
Lille-Lulle sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 71
Lille-Lulle er på en erverdig vei

Sveitsersuffle

Tenkte jeg skulle lage noe snaskens til "Skal vi danse" i morgen og har peilet meg inn på en oppskrift på ostesuffle som jeg har laget mangen gang før. Denne er deilig med litt god salat til

Tipper denne suffleen med noen små justeringer kan bli fin ketolysemat, men jeg trenger litt hjelp til "oversettelse" (er enda veldig fersk på dette med lavkarbokost)

Oppskriften er som følger:

Sveitsersuffle

3 ss smør
3 ss hvetemel
melk
1 ts salt
5 egg
300 gr sveitserost

Smelt smøret i melet (evt erstatningen for melet). Spe med melk og la det koke til sausen er tykk. Skill eggene og rør eggeplommer og revet ost i sausen. Tilsett salt. Rør til slutt forsiktig i stivpiskede eggehviter. Hell blandingen i smurt suffleform og stek den i ovnen til suffleen er hevet og stiv. 175 grader i ca 60 min.
(Kilde: Ostegleder, Ruth Magnussen Kielland)

Spørsmålet er: Hva kan/bør jeg erstatte hvetemelet med?


Sist redigert av Lille-Lulle : 11-09-08 kl 23:40.
Lille-Lulle er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo a`la Lutz Svar med sitat