Vis enkelt innlegg
Gammel 11-09-08, 23:46   #4
nattfrue
Seniormedlem
 
nattfrue sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2008
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 740
nattfrue er virkelig snillnattfrue er virkelig snillnattfrue er virkelig snillnattfrue er virkelig snill

Sv: Sveitsersuffle

Opprinnelig lagt inn av Lille-Lulle, her.

Ok. Men bruker man lik mengde JBKM som erstatning for hvetemelet?
Altså i denne oppskriften 3ss JBKM?

Og vil suffleen heve seg like mye med JBKM?

Du trenger ikke på langt nær så mye jbkm som mel - jbkm er veldig effektivt Det er eggene som får suffleen til å heve seg, så antakelig vil den heve seg mer med jbkm (mindre som tynger ned blandingen).

Jeg tror kanskje jeg ville prøvd å ikke bruke fortykningsmiddel i det hele tatt - bytt ut melken med fløte, så tykner det uten "hjelp".

__________________
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur.
Min journal
nattfrue er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert ketogen diett med utgangspunkt i Ketolyse Svar med sitat