Vis enkelt innlegg
Gammel 12-09-08, 21:34   #1
Sivensvans
Seniormedlem
 
Sivensvans sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 3.219
Sivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastiskSivensvans er bare helt fantastisk

Pinjekjernekarbiser m fetakrem og ovnsbakte grønnsaker

4 pers

600 g karbonadedeig
1/2 dl kremfløte
1 egg
salt og pepper
1 hvitløksfedd
1/2 potte basilikum
5 soltørkede tomater i olivenolje
50 g pinjekjerner
1 liten squash
1 gul paprika
olivenolje
1 ts tørket basilikum

Fetakrem:
200 g fetaost
1 beger creme fraiche
1/2 potte basilikum
4 soltørkede tomater i olje
salt og pepper

Sett stekeovnen på 200 g
Bland karbonadedeig, fløte, egg, salt og pepper i en bolle.
Hakk hvitløk, basilikum, og soltørkede tomater fint og blad det i farsen.
Bland i pinjekjernene. Form farsen til karbonader og legg dem på et bakebrett.
Skjær squash, paprika og rødløk i skiver og legg dem på et annet stekebrett. Hell litt olivenolje over grønnsakene og dryss på salt, pepper og tørket basilikum.
Sett begge brettene i ovnen ca 20 minutter. Bytt plass på brettene etter halvgått tid.
Smuldre fetaosten og bland den med creme fraiche i en skål. Hakk basilikum og soltørkede tomater fint og bland det med fetakremen. Smak til med salt og pepper.

Server karbonadene med ovnsbakte grønnsaker og en klatt fetakre.

Håper det smaker!

Sivensvans er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Berit Nordstrand Svar med sitat