Vis enkelt innlegg
Gammel 13-09-08, 15:05   #6
Lille-Lulle
Medlem
 
Lille-Lulle sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Innlegg: 71
Lille-Lulle er på en erverdig vei

Sv: Sveitsersuffle

Opprinnelig lagt inn av nattfrue, her.

Du trenger ikke på langt nær så mye jbkm som mel - jbkm er veldig effektivt Det er eggene som får suffleen til å heve seg, så antakelig vil den heve seg mer med jbkm (mindre som tynger ned blandingen).

Jeg tror kanskje jeg ville prøvd å ikke bruke fortykningsmiddel i det hele tatt - bytt ut melken med fløte, så tykner det uten "hjelp".

Det stemte! Suffleen som jeg lagde i går med JBKM er den høyeste suffleen jeg noengang har laget. Riktig luftig og fin ble den

Lille-Lulle er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Generell lavkarbo a`la Lutz Svar med sitat