Vis enkelt innlegg
Gammel 14-09-08, 15:03   #54
Løvetann
Medlem
 
Løvetann sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Hvor: Bor på landet
Innlegg: 471
Løvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt liktLøvetann er veldig godt likt

Sv: Transfett, mettet fett og forhøyet kolesterol

Opprinnelig lagt inn av Impulsiw, her.

Denne kom ut i august 2008. Ny studie. Den underbygger det jeg trodde lenger opp her om at det er MATEN vi spiser som skader kroppen. Fedme som fører til høyt inntak av transfett, animalsk fett og karbohydrater, er en dødlig kombinasjon.

http://www.sciencedaily.com/releases...0804190637.htm

Lowering Cholesterol Early In Life Could Save Lives

ScienceDaily (Aug. 5, 2008) — With heart disease maintaining top billing as the leading cause of death in the United States, a team of University of California, San Diego School of Medicine physician-researchers is proposing that aggressive intervention to lower cholesterol levels as early as childhood is the best approach available today to reducing the incidence of coronary heart disease.

Dette er vel strengt tatt ikke en studie, men en artikkel? Og den bygger vel stort sett på eldre materiale, blant annet på undersøkelser helt tilbake til 50-tallet? Og den handler vel mest om at disse legene vil gjøre "mer av det samme" som man har gjort i mange år - bare begynne tidligere? De vil sette barn på fettfattig diett, som forebyggende tiltak. Betenkelig, spør du meg.

En av legene i teamet som har skrevet artikkelen, er den pensjonerte professoren Daniel Steinberg. Han begynte forskerkarrieren sin i 1951 så han ser neppe på saken med særlig friske øyne.

__________________
Skriver om hverdagen min på ketolysekur her: http://fruloevetannsdiett.blogspot.com/



Løvetann er avlogget   Min kostholdsfilosofi: For tida pause. Ellers lavkarbo/ketolyse/Skaldeman Svar med sitat