Vis enkelt innlegg
Gammel 16-09-08, 20:57   #20
Adriane
Medlem
 
Adriane sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2008
Hvor: Oslo
Innlegg: 398
Adriane har en fantastisk aura rundt segAdriane har en fantastisk aura rundt seg

Sv: Hva skal man ha under pålegget?

Nå har jeg brukt 700 g amaranthmel
300 g på en brødoppskrift, 300 g på muffins, og 100 g på kjeks.
De to første ble merkelige, og måtte inn i ovnen på ny og steke mye lenger enn oppskriften anbefalte. Smakte direkte pføy, og gikk rett i ..ja..
Forsøkte en kjeksoppskrift: Blandet 100 g av hver: amaranth, gul ost og smør. Lot det hvile 20 min kaldt, trillet ut til kuler a `la peppernøtter og trykket helt flatt. Stekte på 200 g i 10 min.

Det skal jeg ikke gjøre igjen. Hele brettet smeltet ut til et flak, og ble delt med pizza rulle og avkjølt. Brakk i masse småbiter.

Smeltet 40 g smør, rørte i 2 ts kakao, 2 ts splenda (smak) og så mye jeg fikk plass til av mislykket amarantkjeks. La i fryser i 15 min, og var ganske godt til kaffen.

Har ikke gitt opp helt. Skal prøve ut noe egenkomponert til, og kommer tilbake med resultat. Har også tenkt å prøve ut amaranth frø som kan poppes ala popcorn.

Adriane er avlogget   Min kostholdsfilosofi: lchf Svar med sitat