Sv: Hva skal man ha under pålegget?
Nå har jeg brukt 700 g amaranthmel
300 g på en brødoppskrift, 300 g på muffins, og 100 g på kjeks.
De to første ble merkelige, og måtte inn i ovnen på ny og steke mye lenger enn oppskriften anbefalte. Smakte direkte pføy, og gikk rett i ..ja..
Forsøkte en kjeksoppskrift: Blandet 100 g av hver: amaranth, gul ost og smør. Lot det hvile 20 min kaldt, trillet ut til kuler a `la peppernøtter og trykket helt flatt. Stekte på 200 g i 10 min.
Det skal jeg ikke gjøre igjen. Hele brettet smeltet ut til et flak, og ble delt med pizza rulle og avkjølt. Brakk i masse småbiter.
Smeltet 40 g smør, rørte i 2 ts kakao, 2 ts splenda (smak) og så mye jeg fikk plass til av mislykket amarantkjeks. La i fryser i 15 min, og var ganske godt til kaffen.
Har ikke gitt opp helt. Skal prøve ut noe egenkomponert til, og kommer tilbake med resultat. Har også tenkt å prøve ut amaranth frø som kan poppes ala popcorn.
|