Vis enkelt innlegg
Gammel 17-09-08, 16:14   #2
Gerd
Jeg kan og jeg vil!
 
Medlem siden: Jan 2007
Hvor: 1
Innlegg: 55.254
Gerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastiskGerd er bare helt fantastisk

Sv: Regne ut kh i sjokolade?

Opprinnelig lagt inn av Tiram, her.

Leste i en annen tråd her inne om utregning av kh i en sukekrfrisjokolade.
Og der ble det nevnt at i en sjokolade med 53 kh var kun 13 effektive?
Kan noen forklare meg dette eller fortelle meg om jeg har forstått riktig?
I min Anton Berg sjokolade er det 46g kh per 100g sjokolade, men 43g av kh er malitol. Og Malitol er en sukkeralkohol som ikke påvirker blodsukkeret, så i den sjokoladen vil det egentlig bare være 3 effektive kh?

Stemmer, 3 karber

Gerd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: 1 Svar med sitat