Vis enkelt innlegg
Gammel 18-09-08, 18:57   #28
Photobscura
Supermoderator
 
Photobscura sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2005
Hvor: ::Oslo Rock City::
Alder: 46
Innlegg: 26.188
Photobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastiskPhotobscura er bare helt fantastisk

Sv: Trygt å spise Melange margarin-inneholder ikke transfett!

Men når det gjelder melange, dersom man av en eller annen grunn skulle være redd for mettet fett, så består palmeolje av mettet fett. Det er denne oljen man bruker for å få melangen til å bli stiv, noen god erstatning har de ikke funnet.
Soyaolje er IKKE å anbefale, av nevnte grunner. Jeg er i det hele tatt skeptisk til stort forbruk av soya, og særlig prosseserte produkter som f.eks tofu på grunn av østrogenmengden.
Jeg tror neppe vi kan friskmelde melangen riktig ennå

En annen ting, er at å steke ting i olivenolje på høy varme er med på å ødelegge oljen (dersom noen gjør det), jeg husker ikke eksakt, men rykehøyden på olivenolje er ikke høy nok til at den holder seg som den er under steking, men blir ødelagt. Kun egnet til garnityr!

__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski

Siste rest, nytt forsøk:



Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
Photobscura er avlogget   Min kostholdsfilosofi: ♥The good life♥ Svar med sitat