Hummus (kikertpuré)
Hummus (kikertpuré) (6 porsjoner)
Du trenger:
4 dl tørre kikerter
vann + 1 grønnsaksbuljongterning
1 1/2 dl olivenolje
2 hvitløksbåter
1/2 rød chili
1/2 potte koriander ev 3 ss tørket
Salt og pepper
Legg kikertene i vann natten over.
Kok dem møre i vann eller kraft.
(Ertene blir best hvis de kokes i kraft av vann og buljong.)
Når ertene er møre helles kraften over i en bolle.
Tilsett olje, og mos ertene med en stavmikser.
Blir mosen for tykk spe med kraften du har til overs.
Tilsett finhakket eller presset hvitløk, chili og hakket koriander (eventuelt tørket), og smak til med salt og pepper.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:
Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|