Sv: Søtningsmiddel vs sukker?
Mer som en betraktning enn en mening:
Jeg har gjort en morsom oppdagelse for andre gangen i livet mitt. Uten søtt, om det så er fra sukker, Splenda eller what ever som helst, så endrer maten smak.
Det er rart med det, for bare det å spise en ting med Splenda forringer smaksløkene mine generelt, og det var en befrielse å slutte med det. I andre omgang savnet jeg det ikke et sekund. Jeg gjordet det første gangen.
Nå er jeg sånn skrudd sammen at jeg knapt kjenner forskjell på ekte og kunstig søtning/sukkererstatninger. Det skal mye til. Så om jeg en gang bestemmer meg for å spise søtt igjen, så vil Stevia være det eneste alternativet, det virker ikke som det finnes noe mer naturlig å finne foreløbig bortsett fra honning og brunsukker, og med min sukkerfølsomhet så er det utelukket.
Og, så morsomt, bær er så mye søtere nå enn før!
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|