Sv: Usikker på noe angående ketolyse ...
Opprinnelig lagt inn av Heksehilda, her.
Jeg kikket etter sukrin på Meny i dag, men fant det ikke.
Ellers er veld Splenda det varemarket sukralose selges under. At det inneholder klor har jeg aldri hørt? Nå bruker jeg det heller ikke, men det hadde vært greit å vite om det virkelig inneholder klor?
Sukralose (Splenda) er enkelte sagt klorbleket sukker. Om dere tar litt i hånda så kjenner dere at det er lett og sprøtt. Det er skallet av sukkeret som er igjen. Det går ikke heeelt upåvirket gjennom systemet, men ettersom det veier bare en liten brøkdel av det sukker gjør, så trenger man langt mindre!
Sukrin og stevia er vel de som (foreløbig) både er mest safe for oss og miljøet 
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|