Sv: Usikker på noe angående ketolyse ...
Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.
Sukralose (Splenda) er enkelte sagt klorbleket sukker. Om dere tar litt i hånda så kjenner dere at det er lett og sprøtt. Det er skallet av sukkeret som er igjen. Det går ikke heeelt upåvirket gjennom systemet, men ettersom det veier bare en liten brøkdel av det sukker gjør, så trenger man langt mindre!
Sukrin og stevia er vel de som (foreløbig) både er mest safe for oss og miljøet 
Ja, men da tenker vi omtrent det samme, tror jeg.
Jeg har hatt en pakke Splenda i kjøkkenskapet i 2 år, og den nærmer seg ikke en gang å være halv. Tenker jeg skal kjøpe sukrin, må bare gidde å tusle meg til byen i disse ferietider.
Jeg bruker faktisk veldig lite "sukker", men av og til er det jo greit å kunne strø på litt, for eksempel på bringe- eller bjørnebær til kveldskos.
__________________

|