Vis enkelt innlegg
Gammel 30-09-08, 10:47   #22
Heksehilda
Seniormedlem
 
Heksehilda sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2005
Hvor: Sørlandet
Innlegg: 499
Heksehilda er veldig godt liktHeksehilda er veldig godt liktHeksehilda er veldig godt liktHeksehilda er veldig godt liktHeksehilda er veldig godt liktHeksehilda er veldig godt liktHeksehilda er veldig godt likt

Sv: Usikker på noe angående ketolyse ...

Opprinnelig lagt inn av Photobscura, her.

Sukralose (Splenda) er enkelte sagt klorbleket sukker. Om dere tar litt i hånda så kjenner dere at det er lett og sprøtt. Det er skallet av sukkeret som er igjen. Det går ikke heeelt upåvirket gjennom systemet, men ettersom det veier bare en liten brøkdel av det sukker gjør, så trenger man langt mindre!

Sukrin og stevia er vel de som (foreløbig) både er mest safe for oss og miljøet

Ja, men da tenker vi omtrent det samme, tror jeg.

Jeg har hatt en pakke Splenda i kjøkkenskapet i 2 år, og den nærmer seg ikke en gang å være halv. Tenker jeg skal kjøpe sukrin, må bare gidde å tusle meg til byen i disse ferietider.

Jeg bruker faktisk veldig lite "sukker", men av og til er det jo greit å kunne strø på litt, for eksempel på bringe- eller bjørnebær til kveldskos.

__________________



Heksehilda er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo og sunn fornuft Svar med sitat