Jeg lever lavkarbo og jeg er student med under 3000kr som skal dekke alt etter husleie er betalt... og jeg klarer meg helt fint? Det handler egentlig mest om å ikke overtenke filosofien for mye - jo mer avansert og jo fler alternativer du vil ha, jo dyrere.. Sier ikke at man ikke skal variere, men man sparer faktisk mye på å ikke kjøpe inn 1000 ting. F.eks så kjøper jeg bare så jeg har 2-3 påleggssorter av gangen - har jeg fler, rekker jeg ikke å spise de opp før de går ut på dato, og da ender jeg jo med å kaste mat, ikke sant? Ellers er kostholdet i grove trekk sånn her for min del - Dagens eneste måltid med korn i er til frokost.. 2-3 knekkebrød avhengig av sort med pålegg - Frukt/yoghurt og nøtter til mellommåltid - Middag av rent kjøtt/fisk med uansett hvilke grønnsaker jeg vil ha (ikke potet/pasta) - Kveldsmat er to frukter oppskjært med yoghurt på Har lagt inn en karbedag i uka, som er lørdager for min del...