Vis enkelt innlegg
Gammel 12-10-08, 12:22   #1
cartman-
Juniormedlem
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 32
cartman- er på en erverdig vei

Hvit fisk, fett nok?

har tatt opp torskefilet fra fryseren, og tenkte å lage denne til middag i dag. i utgangspunktet sammen med en liten salat (med både fetaost og oljedressing). men hvit fisk er magert - kan det være at måltidet blir for magert?

litt rømme, eller smør, eller andre ting - som kan gjøre fisken (tenker ovnsbakt) fet nok?
pleier ofte å helle pesto over og det er jo bare fett. men vet ikke om jeg har lyst på det i dag også.
og har spist bacon til frokost, så det trenger kanskje ikke gjenta til middag.

skal ha brokkoli til - ser noen snakker om smørdampet brokkoli, hva er det?

gode tips mottas med takk :-)

cartman- er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse? Svar med sitat