Nå er det 2 uker siden jeg slutta på ketolysekuren. Den første dagen spiste jeg som før, men kutta ut det ekstra fettet. I tillegg spiste jeg et knekkebrød + et eple. Fikk skikkelig magesjau på kvelden, uten å gå i detaljer.. Dette gikk over i løpet av neste dag. Har jevnt over vært bra i form etterpå. Typisk dag for meg nå i starten har vært: Frokost: 1 rugsprø med leverpostei Lunsj: 1 normal prosjon varmrett (kjøttboller/skinke/fiskefilet med saus og salat/grønnsaker til (ofte mye gulrøtter) i kantina uten poteter/ris Mellommåltid: 1 knekkebrød u/pålegg og et eple/pære Middag/kvelds: 1 porsjon fårikål u/poteter Drikke: ca 3 l vann + litt pepsi max (og idag drakk jeg mitt første glass melk igjen, blir jo lite ost/fløte/creme fraiche framover, så må få i meg litt kalsium via melk igjen) Da jeg veide meg i helga hadde jeg gått ned minst 2 kg de 2 siste ukene . Var sikker på at jeg i beste fall hadde stått stille, pga at kroppen ville ta opp mer vann igjen. Så sånn sett har overgangen gått veldig fint. Men jeg har vært skikkelig redd for å gå på en smell, så har gått en times tur nesten hver dag og holde meg laangt unna godteri og søtt. Det jeg lurer på er om man f.eks. kan risikere å legge mer på seg av karbohydrater etter ketogen kur enn det man ville gjort uten å ha vært en periode i ketose. Og i tillegg er det økt fare for å få ubehag ev. allergiske reaksjoner mot karbohydrater som sukkerbomber av noen kaker eller noe så enkelt som en skikkelig stor porsjon potetmos? Jeg ville bare lure litt..