Vis enkelt innlegg
Gammel 25-02-05, 18:52   #2
Nille
Administrator
 
Nille sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2004
Alder: 68
Innlegg: 16.021
Nille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastiskNille er bare helt fantastisk

Du kan trekke fra POLYOLER/SUKKERALKOHOLER på sjokoladen. Kunstig søtstoff altså. Dette er ikke trukket fra på forhånd.
(Men dette gjelder ikke sukkerARTER, som er "naturlig" sukker som froktose og laktose)

Atkins snakker mye om netto karbohydrater fordi det på amerikanske næringinnhold fortegnelser ikke er trukket fra fiber bl.a.
På Europeiske næringsinnhold behøver du ikke tenke på dette, for fiber er allerede trukket fra..... Er varen produsert i Europa (EU) er det altså det antall karber det står på pakka det du skal telle.

__________________
Life is short ~ break the rules ~ forgive quickly ~ kiss slowly ~ love truly ~ laugh uncontrollably ~and never regret anything that made you smile
Nille er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Atkins Svar med sitat