Brød
Heisann.
Jeg er ikke mye til baker, og trenger å kjøpe for å få tak i lavkarbo-brød.
Jeg sendte en mail til Baker Nordby, og fikk denne næringstabellen tilbake for deres lavkarbo-brød:
Her er næringsinnholdet på vårt Bakerns Multifiber. Pr 100 gr.
Energi:
1164 kJ (278 kcal)
Protein:
20 g
Karbohydrat::
23 g
hvorav sukkerarter:
3 g
Fett:
12 g
hvorav mettede fettsyrer:
1,3 g
enumettede fettsyrer:
3,7 g
flerumettede fettsyrer:
5,3 g
Kostfiber¹:
6 g
Natrium:
0,5 g
Bakerns Multifiber brød er bakt av følgende ingredienser:
Vann, byggmel og sammalt rug - 25%, hvetegluten, soyaflak, solsikkekjerner, linfrø, sesamfrø,
maisstivelse, soyamel, rapsolje, fruktose, salt, maltmel, gjær, tørket surdeig av rug, fortykningsmiddel E412.
Betyr dette at jeg fint kan spise dette brødet og beregne utifra 3 gram karbo pr 100 gram brød? Eller ?
Hva med Fedon-brødet?
Er det noen som har noen erfaringer å dele med meg?
Jeg savner BRØD !!
__________________
|