Vis enkelt innlegg
Gammel 20-10-08, 23:52   #10
Veggpryd
Seniormedlem
 
Medlem siden: Jul 2007
Hvor: Romerike
Alder: 58
Innlegg: 2.462
Veggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt avVeggpryd har veldig mye å være stolt av

Sv: Noen spm fra en avdanka ketolyser ...

Hvem er det som sier at man må spise mindre fett hvis man øker karbohydratene?

Lite fett vil jo uansett gi oss mer sultfølelse, og det igjen gjør at vi automatisk øker på karbohydratene - eller lar være fordi man ikke vil gå opp i vekt, og da er vi egentlig på en sultekur. Altså feilernæring.

Vibeke40: Hvis du spiser 50 karbohydrater hver dag holder du deg godt innenfor det Lutz anbefaler for å holde deg frisk - men du utelukker likevel fett? Hvorfor gjør du det egentlig? Også sier du at man skal bruke olje i stedet for smør? Smør er naturlig fett, mens olje er et kjemisk fremstilt industriprodukt som ikke hører hjemme på matbordet i det hele tatt (bortsett fra litt olivenolje, da). Jeg forstår ikke helt hvor det kommer fra at man skal bruke olje i stedet for smør? Er det Lindberg som sier det?

Veggpryd er avlogget   Min kostholdsfilosofi: LCHF Svar med sitat