Oopsie-rullekake (tatt utgangspunkt i oopsirolls) (13,65 Karber i hele rullekaken laget med 1,5dl krem og 50g jordbær) 3 store egg 1/4 ts bakepulver 100 gram Kremost 1ts (stix) splenda Krem til fyll: 1,5-2 dl vispet kremfløte 1ts(stix) splenda 50-100g rørte jordbær eller bringebær blandes i kremen Separer eggene. Bland sammen kremost og eggeplommene i en bolle. Visp eggehvitene og bakepulver stivt. (Miks hvitene først, så plommene om du bruker samme mikser) Vende plommene og osten forsiktig i hvitene, vær forsiktig så det ikke faller sammen. Smør røra utover bakepapirkledd stekeplate Stekes på 150 grader i 25-30 minutter. Strø gjerne litt splenda (ikke nødvendig) på et bakepapir på kjøkkenbenken. Når kaka er stekt hvelves den over på bakepapirer. La stekebrettet ligge oppå til kaka er nesten avkjølt. Ta så av stekepapiret på toppen av kaka. Smør kremen utover, og rull kaka sammen. Bruk bakepapiret den ligger på til å rulle med. Denne var nammis!!!!! OBS: Jeg bruker veldig lite søtstoff, tilsett gjerne mer viss dere liker det søtt På bildet: Nannahs eplekake, Geds ostekake og rullekaka