Sv: Spørsmål ang mat
JBKM er johannesbrødkjernemel, et slags stivelsesprodukt uten karbohydrater som man får kjøpt på helsekost, men selges også under navnet nestergal på apoteket. Man kan bruke det som f.eks jevning i sauser og supper.
CC er helt riktig cottage cheese!
Jeg ville ha styrt unna aspartam, da man ikke kjenner til skadevirkningene (enn det er ganske tydelig at et større forbruk kan ha store helsemessige konsekvenser!).
Mange bruker splenda eller natreen som man kan kjøpe på vanlige butikker. Problemet med i alle fall splenda er at det som regel går ufordøyd gjennom systemet, og brytes heller ikke ned etter at det er ute av kroppen. Dette er ikke så heldig for miljøet!
Det finnes to mer eller mindre naturlige søtstoffer, og det er sukrin eller stevia. Stevia er ikke så lett å få tak i i Norge, og kvaliteten kan variere noe, men dette påvirker ikke blodsukkeret i noen grad, og skal heller ikke trigge søtsuget heller. Ellers har du sukrin som er laget av bl.a bær og sopp, og som er å få kjøpt bl.a på lavkarbopikene.no.
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|