Tråd: Salt
Vis enkelt innlegg
Gammel 28-02-05, 18:07   #8
Skorpia
Seniormedlem
 
Skorpia sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
Skorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt av

Det er ikke karber i seltin og vanlig salt.
Koksalt som er rent natriumklorid tilsatt jod,er ikke bra pga. natriuminnholdet.
Seltin er Natriumredusert og inneholder ca halvparten Kaliumklorid som er sunnere enn natriumet. Hvor du har fått de karbene fra er meg en gåte.
Urtesalt derimot kan inneholder litt karber pga.alle grønnsakene den er tilsatt,men det er så lite at det er ubetydelig.

PS: Nille jeg bruker også seltin til baking,men jeg salter aldri grønnsaksvann.
Det er til krydring av maten jeg snakker om,og da er ikke seltin godt.

Og når vi krydrer så er det jo minimale mengder det er snakk om

Skorpia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste Svar med sitat