Sv: fiskepinner og schnitzel
Jeg pleier å lage parmesankylling, det er utrolig godt. Det blir jo ikke helt crispy, men det er jo en slags panering og er så godt at jeg alltid spiser for mye.
Du tar 2-3 dl revet parmesan og blander med 3-4 ss mykt smør og 1 dl olivenolje, og litt oregano, salt og en god del paprikakrydder. Røres godt sammen. Vend rå kylingfileter i blandingen så de er godt dekket, ha evt. litt ekstra over dem på stekeplaten eller formen. Stek dem i en halvtimes tid på 180 grader.
Ellers så har jeg brukt en blanding av malte nøtter og Atkins bakemix (ketolysemixen kan vel også brukes) til å panere med. Tror jeg først vendte kyllingen og fisken i egg og så i nøtte-melblandingen og stekte i pannen. Ble kjempesnadder!
__________________
Endelig i mål: minus 77 kg!
(Startvekt: 135 kg og 174 cm høy (bmi 44) - vekten i dag: 58 kg (bmi 19)
|