Vis enkelt innlegg
Gammel 28-10-08, 21:17   #1
Bathory
Medlem
 
Bathory sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Hvor: Hgsd
Alder: 36
Innlegg: 79
Bathory er på en erverdig vei
Exclamation

Hvor karbohydrat-følsom kan en bli?

Jeg har av erfaring en stooor mistanke om at jeg er ekstremt overfølsom mot de værste typene karbohydratene.

Jeg kan spise 2 store pizzaer og være mer sulten enn da jeg begynte. Spiser jeg salat våkner jeg opp med en utsultet følelse neste dag, det samme gjelder sukker.

Pasta er værstingen, helt forferdelig.

Er det ulike grader av intoleranse ? Hvordan kan jeg klare å inkludere karber i min fremtidlige kost om jeg ikke kan skape en balanse ? Er det mulig å være totalt fraværende ra karbohydrater hele livet, med unntak av et par dager i året( Jul,nyttår,bursdager osv)

Bathory

__________________
It's all in your head...
Bathory er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Eurodiet fase 2 frem til desember 2013 Svar med sitat