Sv: Dette med å bruke lang tid på å komme i ketose og sprekker og slikt
Det vitenskapelige holdet kan jeg ikke stå inne for, men jeg har lest mange steder at det for kroppen er en stor omstilling å veksle fra blandingsforbrenning (karbohydrater og fett) til fettforbrenning -altså i ketose hvor du bare brenner rent fett. (Men jeg har i prinsippet aldri sprukket selv, så jeg vet ikke så mye om det ut fra egne erfaringer) Man vil jo merke det i overgangene selv, de fleste av oss i alle fall, at vi blir tunge i kroppen, får hodepine, kvalme, generell uvelhet når vi går over i ketose, og jeg synes jo det er en pekepinn god nok på at dette er en stor jobb for kroppen. Men igjen -det er flere her inne som opererer med oppkarbing, men da i mest grad kroppsbyggere og folk som driver med idrett på høyere nivå.
Jeg tror nok at det har mye å si hvilke karbohydrater man sprekker med. Jeg mener -det er en forskjell om du spiser kaker og is en gang i uken, enn om du skulle spise litt poteter og drikke melk f.eks.
Men, igjen, ingen kropper er helt like. Funker dette for deg?
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|