Vis enkelt innlegg
Gammel 01-11-08, 16:36   #46
Kristin_B
Seniormedlem
 
Medlem siden: Feb 2008
Alder: 42
Innlegg: 41.479
Kristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastiskKristin_B er bare helt fantastisk

Sv: Oopsie-inspirert pizzabunn!

Opprinnelig lagt inn av marquise, her.

Å, glemte å fortelle no' lurt Har jo lest hele tråden før jeg starta pizza-baking.
I og med at bunnen er veldig tyntflytende, stekte jeg den ca 3 minutter slik at den stivna litt. Tok den ut, og tok slikkepotten for å samle kantene slik de er på ordentlig pizza. Så la jeg på et lag ost over hele, også litt på pizzakantene. Dette ble jo litt sprøtt når bunnen var ferdigstekt

JenJen fortalte at hun hadde "glemt" pizzabunnen på benken slik at den ble litt lunken, og det gjorde jeg også Tror det er et supert råd, fordi bunnen, og særlig den lille kanten forble litt sprøtt

Nå var det ikke mer i denne omgang!

ååh..!! det hørtes smart ut!! for kanten min har blitt litt sånn godt stekt, og det smaker ikke så veldig godt.
Takk for tipset

Kristin_B er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat