Sv: Oopsie-roll
Opprinnelig lagt inn av valleygirl, her.
Neste gang jeg lager, skal jeg smøre bakepapiret. De satt dønn fast! Måtte skjære med kniv for å skille dem fra papiret. 
Har ikke problemer med mine, de sitter litt fast men det er mest pga
osten som rant utfor.. og jeg bruker bakepapiret mer enn en gang..
kiiip jeg Kanskje dere steker dem for lite? Jeg steker dem jo lengre
enn oppskriften siden jeg lager pizza av dem, og da får de jo noen minutter ekstra på sterkere varme.
Opprinnelig lagt inn av Impulsiw, her.
Smakte ikke egg i det hele tatt... beste jeg har smakt på lenge...av lavkarbo "loff/brød/pizzabunn"....og jeg er KRESEN 
Jeg brukte creme fraiche i stedet for ost, det var det jeg hadde..så en halv ts jbkm.... Det ble god smak Neste gang skal jeg ha STORE muffinsformer og fylle de godt opp. Da blir det skikkelig bra! Øke til 1 ts jbkm... 
Dette var moro å lære, sånn hvis man en dag ikke har smøreost.
Og det smaker IKKE egg! Riktig deilig er det 
|