Pølse-, egg- og soyamuffins
Her er mine lunsjmuffins. De er bakt med soyamel, men smaker ikke skuffende, siden de smaker noe helt annet. De ser ut som kaker - men når du ser litt nærmere på dem ligner de faktisk mest på en italiensk Pizza Rustica, tradisjonell påskerett som består av alt en italiensk husmor kan finne på å ha i skapet av kjøtt og ost, og stekt i egg.
Muskat
------------
1/2 kg pølse, minst mulig fett, hakket
6 egg
2,5 dl soyamel
1 ts bakepulver
1,2 dl majones
1,2 dl lettrømme
1/2 l raspet ost (gjerne cheddar - noe med smak)
1/2 cm hakket frisk ingefær
1/2 grønn chili pepper, hakket
Bland alt unntatt pølsene. Rør glatt. Ha i pølsebitene. Rør sammen og fordel i muffinsformene. Bruk seks STORE muffinsformer (solide, eller av metall, dette er tunge saker), smør disse. varm ovnen til 190 grader. Stek i 30 minutter.
__________________
'I don't see this being settled with logic.' - Buffy, Earshot
|