Vis enkelt innlegg
Gammel 06-11-08, 17:23   #69
Karbosara
Seniormedlem
 
Karbosara sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Fjerdingby
Alder: 58
Innlegg: 7.302
Karbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastisk

Sv: Frokostpannekaker

Opprinnelig lagt inn av studinnen, her.

jeg gjør det.
kan dette skje hvis jeg har for mye egg i?
er ikke helt game i baking, men når man dobler eller tredobler ting, skal man da bruke dobbelt/tredobbelt så mye egg?

burde ikke være noe problem å doble røra sånn uten videre...men det kan hende at det kan være greit å ha i litt johannesbrødkjernemel (jbkm)
finnes på helsekosten...

...for jeg syns nok røra var litt vel flytende...med 1 ts jbkm pr oppskriftsposjon får nok røra litt mer pannekakekonsistens...

__________________
fra Karbosara... vei mot lettere
tider!
Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg


Karbosara er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren, startet 1.nov, 2007 Svar med sitat