Vis enkelt innlegg
Gammel 11-11-08, 17:23   #1
Jabba
Seniormedlem
 
Jabba sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2008
Hvor: Rogaland
Innlegg: 3.348
Jabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlysJabba er et fyrlys

Spørsmål om laks

Middagen i dag ble laksekoteletter, slike jeg kjøper på Rema (Lerøy sine). Jeg la dem i ildfast form og hadde i en del meirerismør slik at ikke fisken skulle tørke ut. Inn i ovnen en halvtime.

Leser på Matvareguiden at laks stekt i fett inneholder 3,2 karber - men den som er kokt ikke inneholder noen karber. Er det fettet de regner med her da? Men er ikke 3,2 karber mye for litt meierismør.....

Eller skjer det noe mystifisktisk med fisken når den stekes?

Skal jeg regne med 3,2 karber så ryker regnestykket i dag iallefalll...

Jabba er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat