Tråd: Sukrin
Vis enkelt innlegg
Gammel 12-11-08, 14:10   #4
sol-cellen
Medlem
 
sol-cellen sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 52
sol-cellen er ny på veien

Sv: Sukrin

Sukrin går ikke tilbake til krystallisert/kornete form med mindre man bruker for mye, dvs. mer enn ca 20% av totalvekten i oppskriften. Det går fint an å kjøre Sukrin i blender til melis, dette er lurt hvis man skal lage kalde desserter som f.eks. ostekake.

Siden Splenda inneholder 90% luft, vil det ikke fungere akkurat som vanlig melis.

Opprinnelig lagt inn av isabella, her.

Jeg har lest at enkelte sier man kan male splenda for å få melisaktig konsistens.

Lurer på om en kan gjøre det samme med sukrin? Har lest at sukrin blir kornete i bakverk når den kjøles ned. Hva med å male sukrin, da vil den kanskje fungere bedre i bakverk.

Noen tanker?

sol-cellen er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert Svar med sitat