Sv: Følger Lindbergs ketogenkost, hva er forskjellen på det og ketolysekuren?
Når man snakker om usunt fett her inne blant oss lavkarboere, er det stort sett snakk om transfett, altså industrielt behandlet fett, gjennom høye temperaturer eller oksidering. Mettet fett, om det så er fra animalske kilder er ganske ukomplekst. Tenk på steinaldermennesket som spiste kjøtt og vandret mye, det er sånn vi er genetisk tilpasset; å spise hva naturen byr oss, og være i fysisk aktivitet! Det er lett å glemme Så lenge du holder deg unna margarin, ferdigprodukter og halvfabrikata, dårlige oljer (varmpressede, som f.eks soyaolje) og ikke varmer opp gode oljer i for høye temperaturer, så bør du gå klar for det dårlige fettet.
Tipper legen din har ganske god peil på kosthold når h*n er Lindberglege, men det sitter fortsatt en smule langt inne for dem også når det kommer til mettet fett, men det er mye forskning som hevder at det kun er usunt sammen med raske karbohydrater!
Skjønner det ikke blir så enkelt med familiebesøkene, kjenner litt til det med høflighet og mat blant asiatere, men du kan jo alltids passe på å kutte ned på fettet så mye som mulig og forsyne deg med bare litt ris (om de bruker basmati eller villris/upolert ris så er det bedre enn f.eks yasminris, jo mindre klissen jo bedre!).
__________________
“What matters most is how well you walk through the fire”
-Charles Bukowski
Siste rest, nytt forsøk:

Minus 31,3 kilo på lavkarbo!
|