Vis enkelt innlegg
Gammel 03-03-05, 16:52   #11
Skorpia
Seniormedlem
 
Skorpia sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2004
Hvor: Drammen
Alder: 65
Innlegg: 1.424
Skorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt avSkorpia har veldig mye å være stolt av

Opprinnelig lagt inn av komkari

Første gangen jeg gikk på Atkins skulle en bare ha max 10g karbohydrater daglig , og jeg holdt på med det nesten ett år. Denne gangen var det 15g bare de første 14 dagene, for så å øke gradvis. Da stoppet vekttapet nesten opp hos meg.
Synes derfor at Ketolysekuren og mitt første møte med Atkins virker nokså likt. Jeg har aldri brydd meg om at majones, skinke og sennep m.m. inneholder litt sukker.(Hellmann's majones inneholder forresten ikke sukker), For meg er en karbohydrat en karbohydrat,- og jeg teller dem. Har hele tiden brukt de fleste karbohydratene på grønnsaker og da blir det neimen ikke mye matvarer som kan inneholde sukker! Så enkelt synes jeg det er!

Ja du kan så si,jeg har vel også juksa litt og tellt bare karber,men i følge Atkins er det om å gjøre å sky unna alt som inneholder sukker. krydderblandingerbuljong,bacon,spekeskinke,dressin ger og det meste av det som fås kjøpt ferdig på butikken inneholder sukker. Ikke mye,men nok til at jeg bare har skifta fra Atkins til ketolysekuren, men også fordi jeg trengte en ny dytt etter å hatt et halvår hvor det har vært så som så. Egentlig er jeg enig i at de er temmelig like,og vet du hvem den første personen jeg hørte om som spiste på den måten å ble kjempetynn,var Demis Roussau som var veldig populær på slutten av 70 tallet. Har du hørt om han?

Skorpia er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Lavkarbo for det meste Svar med sitat