Sv: Noen som vet (ang baking av brød)?
Takk det skal jeg prøve Kitt! Har litt problemer med de solsikkefrøene....
De vil liksom ikke ned!
Veldig lurt å mose de, blir sikkert lettere å svelge det da ja!
Jeg syns brødet er best ristet, syns det blir litt kvalmende å spise det uten å riste det først. Med masse smeltet bremykt på så er det faktisk ikke så verst!
Jeg vet ikke hvor mange karber, men det kan ikke være mange.
Jeg tar iallefall bare to tynne skiver til frokost.
Noen som kan forklare meg grunnen til at vi må spise så innmari mye fett??
Er jo opplært til å få dårlig samvittighet når man spiser fete ting, det første som måtte kuttes når man var på diett var jo smøret....
Krysser fingrene og håper virkelig dette er kuren for meg!
Er pcoer, så det er jo en diett som skal være skapt for meg.
Har ikke kjøpt boken ennå, skal så straks jeg får litt bedre råd.
Er fiskekaker ok å spise feks??
Hva med kjøttdeig i tomatsaus?? Mann og barn skal ha spagetti i dag og jeg legger hodet i bløt for å finne en erstatning for pastaen....
Har linser da....kan jeg bruke det??
Takker for svar alle sammen! Som sagt er det mye å sette seg inn i første uken, og det hadde nok sikkert vært lettere om jeg hadde boken ja......
|