Sv: Dressinger og sauser
Vår favoritt hjemme, som brukes hver helg:
1 boks creme fraiche
1/2 terning kyllingbuljog
1/2 pakke norzolaost
Alt kokes i en kjele til osten er smeltet godt inn.
Hvis det er uønsket med de grønne prikkene fra osten,
er det bare å bruke stavmikseren, så er de borte.
Denne er nydelig til svinekjøtt, kylling og laks som varm,
(sikkert til annen varm mat og, men de er testet til disse med hell her hjemme)
Ellers som kald, blir den tykk, og er nyyyydelig som dip
til grønnsaker. Min favoritt er denne dipen til selleri, Snuppa på 9 vil ha den til gulrot
og Lillegutt på 6 vil ha den til agurk. Minstemann på 3 spiser den helst med skje...hehe
God apetitt!
__________________
fra Karbosara...på vei mot lettere
tider! Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg
|