Vis enkelt innlegg
Gammel 24-11-08, 14:14   #2
Karbosara
Seniormedlem
 
Karbosara sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2007
Hvor: Fjerdingby
Alder: 58
Innlegg: 7.302
Karbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastiskKarbosara er bare helt fantastisk

Sv: Dressinger og sauser

Vår favoritt hjemme, som brukes hver helg:

1 boks creme fraiche
1/2 terning kyllingbuljog
1/2 pakke norzolaost

Alt kokes i en kjele til osten er smeltet godt inn.
Hvis det er uønsket med de grønne prikkene fra osten,
er det bare å bruke stavmikseren, så er de borte.

Denne er nydelig til svinekjøtt, kylling og laks som varm,
(sikkert til annen varm mat og, men de er testet til disse med hell her hjemme)
Ellers som kald, blir den tykk, og er nyyyydelig som dip
til grønnsaker. Min favoritt er denne dipen til selleri, Snuppa på 9 vil ha den til gulrot
og Lillegutt på 6 vil ha den til agurk. Minstemann på 3 spiser den helst med skje...hehe

God apetitt!

__________________
fra Karbosara... vei mot lettere
tider!
Den siste nedtur-Velkommen hjem til meg! Blogg


Karbosara er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolysekuren, startet 1.nov, 2007 Svar med sitat