Vis enkelt innlegg
Gammel 27-11-08, 19:30   #2
nattfrue
Seniormedlem
 
nattfrue sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2008
Hvor: Oslo
Alder: 49
Innlegg: 740
nattfrue er virkelig snillnattfrue er virkelig snillnattfrue er virkelig snillnattfrue er virkelig snill

Sv: omregning av produkter

Sukrin har ca 75% av søtheten til vanlig sukker. Det betyr at du må bruke ca 133 gram sukrin for å oppnå samme søthet som sukker. Det er teorien. Men oppfatningen av søtsmak er individuell, og dessuten smaker jo ikke Sukrin akkurat som sukker, så det beste vil nok være å prøve seg frem for å være helt sikker.

Ang. johannesbrødkjernemel/Nestargel så tror jeg ikke det går an å regne om det direkte på samme vis. JBKM er et fortykningsmiddel, det vil si at det stort sett bare endrer teksturen til de andre ingrediensene og gjør blandingen tykkere. Mel lager tekstur i seg selv. Du må antakelig bare teste (med mindre noen andre har en genial løsning her :-)) - det kommer jo helt an på hva du prøver å lage også.

__________________
Quidquid latine dictum sit, altum sonatur.
Min journal
nattfrue er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Egenkomponert ketogen diett med utgangspunkt i Ketolyse Svar med sitat