Sv: Sjokolademousse
27,2 på en 1/4 dels porsjon!?!?! Det kan jeg ikke få til å stemme, men muligens jeg har feil tall??
Ingredienser
(Beregnet for 4 porsjoner)
200 g mørk sukkerfri sjokolade regner 2 karb pr 100 gr = 4 karb
3 dl Kremfløte regner 2,9 karb pr 100 gr (3 dl = 270 gr) = 7,83 karb
2 st eggehviter regner 1,3 pr 100 gr (vet ikke hvor mye 2 eggehviter veier men neppe mer en 50 gr) = 0,7
1 måleskje splenda hvor mye er en måleskje? 10 gram er vel 9,8 karb
Totalt 22,33 for hele porsjonen dvs 5,58 pr porsjon (1/4 av oppskriften)
Dersom en klarer seg uten splenda (regner med at sjokoladen gir søtsmak) eller bruker sukrin blir det 12,63 for hele oppskriften - da er man nede i rett under 3,2 karbs pr porsjon.
Er jeg helt på jordet?
Sist redigert av isabella : 27-11-08 kl 22:32.
|