Tråd: Kål i karri
Vis enkelt innlegg
Gammel 28-11-08, 12:09   #1
Skippy
Seniormedlem
 
Skippy sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Gjøvik
Alder: 57
Innlegg: 616
Skippy har en fantastisk aura rundt segSkippy har en fantastisk aura rundt seg

Kål i karri

Dette er et litt uvanlig tilbehør, men kjempegodt. Jeg lager det når jeg savner noe med futt i, passer storveies til svinekjøtt og kylling.
Man tager pr pers:

3-4 ss olje i stekepanna på middels varme og blanker ca 1/4 hakket løk , nå løken er nesten blank tilsettes ca 2 ss karri (jeg bruker den sterkeste jeg får tak i). I dette surres en 1/4 grønn paprika til den er nesten myk. Ha i finsittet kål, tror jeg bruker ca 100g, og vend den litt i olja mens den surrer litt. Kålen skal bare stekes litt, den skal være fast og spenstig ved servering.

Dette tilbehøret har kanskje litt mer karbo enn en vanligvis bruker, men er en god avveksling.

Skippy er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Ketolyse Svar med sitat