Sv: Oopsie-roll
Opprinnelig lagt inn av Stupedama, her.
Prøvde du å krydre dem, Stella? Jeg laget dobbelt porsjon, krydret halvparten med litt salt, oregano og noe annet - den andre halvdelen hadde jeg splenda i. De smakte egentlig veldig lite, og kunne ikke merke eggesmak. Men det var så deilig å ha noe å putte pålegg på! La dem i hver sin boks i kjøleskapet og smurte meg 2-3 ettersom jeg hadde lyst på, med økologisk peanøttsmør (inneholder ikke sukker, bare peanøtter, salt og olje), men jarlsberg/sennep, med krem og bittelitt sukkerfritt eple/pæresyltetøy (fra lerum, veldig godt!). Nå har jeg kjøpt sylte også. Synes det er deilig å vite at det er eggeproteiner i lappene, så gjør det ikke så mye om det ikke er så mye protein i pålegget.
Men for all del, det er lov å ikke like dem, altså. Man klarer seg jo fint uten. Brød vil jeg ikke kalle det, men noe å holde maten i. Det hadde jeg visst savnet 
Nej jeg lagte de uten krydder, men tror ikke det var smagen som var så feil men mere konsistensen - vet ikke helt jeg . Prøvde å lage minipizza dagen etterpå men den ble svidd og smagte helt grusom 
Vil prøve igjen en gang med noe krydder eller sødt.
Kanskje det er fordi jeg ikke savner brød så veldig mye.
|