Vis enkelt innlegg
Gammel 04-12-08, 21:41   #5
danish
Seniormedlem
 
danish sin avatar
 
Medlem siden: May 2008
Innlegg: 535
danish er en juveldanish er en juveldanish er en juvel

Sv: 1 år på lavkarbo og høyere blodsukker

Jeg kan forklare hvorfor.

Mettet fett skaper insulinresistens i muskel. Dette er nyttig, fordi det bevarer glukose til vitale funksjoner. Insulin-resistens hindrer at glukose forsvinner inn i muskel.

Lavkarbo-folk har gjerne småhøyt (prediabetisk) blodsukker om morgenen, bl. a. p. g. a. økte nivåer med veksthormon. Blodsukker er ikke det samme som insulin. Du spiser noen egg eller litt bacon, og proteinet fører til at nok insulin slippes ut til at blodsukkeret synker. Insulin-nivået ditt er derimot mye lavere enn hos en diabetiker, både før og efter frokost.

danish er avlogget   Min kostholdsfilosofi: Kwasniewskis bulldog (mettet fett/kolesterol + litt stivelse/alkohol + høyverdig protein) Svar med sitat